tiistaina, huhtikuuta 7

GO WITH THE FLOW


Hei sinä! Täysin tuntemattomasta syystä luet postausta, jonka luulin olevan jo kauan sitten kuopattu, mullat päälle heitetty ja hyvästelty ajatus, ja joka ei takuuvarmasti päivänvaloa tämän ajanlaskun aikana näkisi. Vaan koska hieraistuasi silmiäsi näet edelleen tämän sanojen valssin ruudullasi, voimme todeta yhden kliseisen fraasin päteväksi: älä koskaan sano koskaan.

Pitää toki myös paikkansa, että olen blogiurani aikana aloittanut, lopettanut, pitänyt taukoa ja aloittanut uudestaan vähintäänkin yhtä useasti kuin erään parisuhteen, mutta koska niidenkin kohdalla ennustaminen on kohtalaisen vaikeaa ja yritettäessäkin hyvin usein menee pieleen, en anna sormusta blogilleni, vaan jos sitoutumisesta puhutaan niin sanon päivä kerrallaan. Go with the flow. Kuitenkin blogi oli mulle joskus todella tärkeä asia, josta sain voimaa ja jonka tekemisestä nautin, joten luulen hänen on ansainneen vielä yhden mahdollisuuden.

Sen verran paljastan kuitenkin, että tämä teksti on kynäilty kauan ennen kuin se on julkaistu, pitääkseni huolen siitä, ettei se jää ainokaiseksi. Tässä öisessä tajunnavirtauksessa oli kuitenkin Everestin kokoinen piikki ja kuukausien tauon jälkeen käteni suoraastaan tärisivät halusta kirjoittaa. Olen erittäin iloinen, että tällä kertaa oikeasti tein sen, sillä on palannut syvältä takaraivosta jonnekin etulohkoon aina silloin tällöin, mutta toimintaan asti ei ollut tähänasti vielä johtanut. Oikeastaan tämä tunne, joka mulla on nyt, on samanlainen kuin olisi just vetänyt kovan hikitreenin. Ylpeä. Ja aivan kuin liikunta tässä on laji jota pitäisi harjoittaa enemmän, jossa koen olevani keskivertoa parempi ja jota rakastan.

 
SUNGLASSES FENDI
WOOLEN KNIT VINTAGE
DENIM COAT ZARA
BELT H&M
BOOTS SPAIN 

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kiva jos alotat taas. Sun juttuja on aina ollu kiva lukea ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, jotenkin tää karanteeni kai vaikutti siihen, että alkoi taas pukkaamaan inspiraatiota blogin suhteen, pitkästä aikaa! Hyvää kevättä <3

      Poista
  2. Ihanaa, että oot bäk! Sulla on aina niin ihana tyyli ja oot tosi inspiroiva ja kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis ihanasta kommentista, sait mut hymyilemään! Ihanaa viikkoa sulle <3

      Poista
  3. Ihanaaaaa!! Päivän piristys tää tieto jatkosta, innolla odotan tulevia postauksia❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että mun jutut vielä kiinnostaa ihmisiä :) ❤️

      Poista